7 Kasım 2013 Perşembe

Carter's Polar Bebek Tulumları Harika!

Carter's Amerika'nın en çok tercih edilen bebek ve çocuk giyim markalarından birisi. Bunu farklı, cesur ve çok kullanışlı tasarımlarına borçlu olduğu kesin. 2013 kış sezonunda annelerin en çok tercih ettiği Carter's ürünü ise Polar Bebek ve Çocuk Tulumları. Birbirinden renkli ve şirin tulumlar, soğuk kış gecelerinde özellikle üstünü bir türlü örtmeyi başaramadığımız bebeklerimiz  için ideal:) 

Carter's markasının  polar ürünleri gerçekten çok kaliteli ve sıra dışı tasarımlara sahip. Bu senenin modası kızlar için çoğunlukla animal printed "hayvan desenleri" gibi görünüyor. Zebra, leopar, çita gibi desenler tulum ve diğer setlerde hemen göze çarpıyor ve talep ediliyor. Gerçekten çok sevimliler:) 
Gelelim erkekler için neler olduğuna. Erkek annelerinin bitmek bilmeyen feryadına Carter's bir nebze çözüm bulmuşa benziyor. Özellikle ren geyikleri, maymunlar, penguenler, kutup ayıları Carter's tulumların üzerinde yerlerini alıyorlar:)

Carter's polar tulumlar 3 ila 24 ay arası bebekler, 2-5 yaş arası küçük çocuklar ve 10 yaşa kadar çocuklar  için üretiliyor. 

Yeni yıl yaklaşıyor, soğuk kış geceleri için çocuklara alınabilecek en güzel hediyelerden biri de Carter's Polar Tulumlar olabilir, ne dersiniz? 

Ürün çeşitlerini görmek ve satın almak için tık tık
www.nardress.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder